З 12 грудня «Укрзалізниця» запустила «човниковий рух» електричок за маршрутом Святошин – Клавдієве – Святошин. Про це повідомляється на сайті перевізника.

Щоденно за маршрутом Святошин – Клавдієве – Святошин електропоїзди за «човниковим рухом» здійснюватимуть 12 рейсів, по шість вранці та ввечері.

Перший поїзд вирушатиме зі станції «Немішаєве» о 6:16 та прибуватиме на станцію «Святошин» о 6:47. Наступні рейси вирушатимуть: зі станції «Буча» о 7:14, зі станції «Немішаєве» о 7:36, зі станції «Клавдієве» о 8:37, зі станції «Немішаєве» о 8:56 та зі станції «Клавдієве» о 10:06.

Також у зворотному напрямку електропоїзди здійснять шість рейсів, починаючи з 15:06 та закінчуючи о 19:31. Поїзди зупинятимуться у Ворзелі, Бучі та Ірпіні.

«Завдяки такому руху поїздів ми допоможемо Києву та області дещо розвантажити автошляхи, а мешканці цих міст зможуть у межах 30 хвилин доїхати до столиці. Найближчим часом зменшимо інтервал між поїздами до 10-15 хвилин за рахунок збільшення поїздів», – розповів в. о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

За маршрутами курсуватимуть відремонтовані електропоїзди.

Фото: ЦТС