Поліція Києва не виявила фактів правопорушень на місці проведення акції протесту біля будівлі, де розміщений канал NewsOne. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на директора департаменту комунікації МВС Артема Шевченка.

Співробітники поліції відреагували на заяву каналу NewsOne, оглянули місце подій і дійшли висновку, що фактів правопорушень немає. Артем Шевченко додав, що «поліція продовжує забезпечувати порядок і безпеку на місці подій».

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав активістів, які заблокували в’їзд до телеканалу NewsOne, припинити акцію, а власників і редакторів телеканалу – припинити провокувати людей.


3 грудня група людей заблокувала в’їзд на територію каналу NewsOne. В’їзд обмотали колючим дротом і заблокували мішками, які до будівлі каналу привезла вантажівка.

Учасники блокування вимагають від власника телеканалу, народного депутата Євгена Мураєва, вибачитися за «сепаратистські висловлювання». 29 листопада в ефірі NewsOne він назвав події кінця 2013 – початку 2014 року в Україні державним переворотом.