Студенти Української Академії Лідерства влаштували на центральному ринку Яффа в Тель-Авіві акцію з роздачі перехожим супу з кори, шишок та листя, щоб розповісти про Голодомор в Україні 1932-1933 років.

«Жителям і гостям міста пропонували тільки одну страву — суп з кори, шишок і листя — єдине, що могли собі дозволити українці під час Голодомору. Назва ресторану Uncounted Since 1932 (у перекладі «ті, яких не порахували з 1932 року») символічна і відсилає до числа жертв, яких радянська влада забороняла фіксувати: менше ніж за рік від голоду померло від 7 до 10 млн українців», — пише співзасновниця агенції Gres Todorchuk PR Ярослава Гресь.

Більшість гостей «ресторану» ніколи не чули про Голодомор, зазначає Гресь, а страву назвали найгіршим, що може спробувати людина.

До акції, яку влаштували студенти Української Академії Лідерства, долучилися жителі з 10 країн світу: Ізраїлю, Німеччини, Італії, Австрії, Перу, Великобританії, Швейцарії, Бразилії, США та Чехії.