Працівник сервісного центру МВС, який спричинив ДТП, в якому загинула одна людина, відмовляється від надання свідчень. Про це повідомив на брифінгу голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко, передає УНІАН.

Володимир Найда перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він здав аналіз  на вміст алкоголю, хоч на місці ДТП відмовлявся проходити тест. За словами очевидця аварії, на авто якого відкинуло Mitsubishi від зіткення, Володимир Найда був за кермом у нетверезому стані.

Фото: Ayder Khalilov / Facebook

«Сам затриманий відмовляється від надання свідчень, посилаючись на стан здоров’я… Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Враховуючи його скарги на здоров'я, в лікарні його обстежили, але протипоказань для тримання під вартою на теперішній час немає», – повідомив Андрій Крищенко.


На перетині вулиць Стеценка і Туполєва сталася аварія, внаслідок якої одна людина загинула. ДТП спичинив працівник сервісного центру МВС Володимир Найда. Його авто Mazda вилетіло на зустрічну смугу і врізалося в Mitsubishi. Внаслідок цього загинув пасажир Mitsubishi, водій поранений.