Правоохоронці затримали 79 осіб і відкрили кримінальне провадження за фактом масової бійки уболівальників у Києві. Про це повідомила речниця поліції Києва Оксана Блищик в ефірі «112 Україна».

«На місці події – коли поліцейські приїхали, учасники бійки почали розбігатися – затримали 30 осіб. Крім того, загалом до управління поліції було доставлено 79 осіб», – розповіла Оксана Блищик.

За її словами, усі затримані були учасниками бійки, але не всі погодилися надавати пояснення щодо цієї події. На частину людей складено протоколи про адміністративні порушення за статтею 173 (дрібне хуліганство) , на частину – за статтею 185 (опір працівнику поліції).

Фото: Оксана Блищик / Facebook

Унаслідок бійки було госпіталізовано трьох осіб.


Як повідомляли раніше, на вулиці Василя Касіяна у Голосіївському районі Києва відбулася масова бійка за участі футбольних уболівальників.

Спільнота Troublemakers & Ultras Action у facebook стверджує, що в бійці взяли участь представники фанатських угруповань «Родичі» та «Сегедка» – радикальні частини ультрас футбольних клубів «Динамо» та «Ворскла» (Полтава) відповідно.


5 листопада на НСК «Олімпійський» відбувся матч 15-го туру чемпіонату України з футболу між «Динамо» і «Ворсклою». Зустріч закінчилася з рахунком 2:1 на користь киян.