12 затриманих під час рейду у клубі Jugendhub відправляють на службу до армії.

Про це повідомляє заступник начальника управління призову та комплектування ГУ персоналу Генерального штабу Збройних сил полковник Валерій Дендебера, передає «Громадське». За його словами, їх визнано такими, що ухиляються від виконання військового обов'язку.

«На даний час, вони проходять медичні огляди, відповідні професійно-психологічні відбори з метою з'ясування обставин — або призивати, або надавати відстрочку, або взагалі звільняти від проходження строкової служби», — додав Валерій Дендебера.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Що сталося уночі в Jugendhub

Облава в Jugendhub, 28 жовтня 2017 / фото з Facebook Люди Корнієвич

Полковник нагадав, що згідно із законом, під час чергової призовної кампанії (жовтень-листопад), якщо призовник не отримав повістку, він зобов'язаний самостійно прибути до районної призовної дільниці, щоб з'ясувати статус відносно призову на строкову військову службу.

Вхід до Jugendhub / Баштовий Андрій для The Village Україна

У МВС стверджували, що із затриманих у ніч з 29 на 30 жовтня у клубі Jugendhub, до віськкомату на ДВРЗ потрапили 32 людей. Відвезених до військкомату відвідувачів клубу Jugendhub відпустили, але з них взяли зобов’язання повернутись до військкомату 29 жовтня. Поліція каже, що обшук був санкціонованим.