«Концерн Галнафтогаз», якому належить мережа «Окко», ініціює спільні обговорення з мешканцями вулиць Ревуцького та Ахматової, де активісти неодноразово протестували проти будівництва автозаправки.

«Для того щоб розібратися в ситуації, яка склалася навколо АЗС на Ревуцького, 8-К, ПАТ« Концерн «Галнафтогаз» провело переговори з забудовником земельної ділянки і фактичним власником нерухомості ТОВ «Гуель Парк». В рамках зустрічі було прийнято спільне рішення про зупинку будь-якого виду робіт з реконструкції об'єкта нерухомості під АЗС до завершення всіх суперечок в правовому полі», — йдеться в повідомленні компанії від 9 жовтня.

У «ОККО» підкреслюють, що відкриті до діалогу з місцевими жителями та мають намір «обговорити всі питання, що накопичилися, і знайти спільне рішення».

 4 жовтня кілька десятків молодих людей у масках зламали паркан навколо недобудованої автозаправної станції на вулиці Ревуцького.

Як повідомлялось раніше, на вулиці Ревуцького, 8-К будують автозаправну станцію «ОККО». Активісти неодноразово виходили на акції протесту проти будівництва та перекривали рух транспорту. Вони вимагають припинити будівництво заправки неподалік від житлових будинків.

Фото обкладинки: Прокуратура Києва у Facebook