Дворазовий призер української Вищої ліги «Київ-Баскет» відновлює свою діяльність. Клуб буде представлений жіночою та двома чоловічими командами. Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Клуб в сезоні 2017-2018 візьме участь у двох чемпіонатах: жіноча команда виступить у Суперлізі, а чоловіча — у Вищій лізі.

Базовою ареною для «Київ-Баскет» стане СК «Меридіан», тут проводитимуть усі домашні матчі клубу.

Тренувати жінок буде Володимир Холопов, який раніше тренував збірну України, а чоловічу — Олександр Лохманчук, відомий по тренерству «Будівельника» і збірної України.

«Умови, які ми запропонували досвідченим гравцям — гідні. Я б навіть сказав, європейського рівня. Зарплати порівнянні з тими, які вони отримували б у Литві або, скажімо, в Казахстані. Молоді хочуть працювати, але вони ще недостатньо професійні, щоб претендувати на солідні гонорари, але в будь-якому випадку у них вже є перші дорослі контракти. Для них це перші кроки у великий баскетбол, а досвід, який вони отримають в команді — безумовно стане в нагоді їм в подальшій кар'єрі », — розповів тренер Володимир Холопов.

Новий логотип виконаний в звичних для «Київ-Баскета» кольорах — чорному і жовтому. На ньому зображена бджола з баскетбольним м'ячем.

Новий логотип Київ-Баскет

Команда існувала з 1992 по 1998 роки і ставала двічі бронзовим призером української Суперліги у 1996 та 1997 роках.