За останні вісім місяців найбільше квартирних крадіжок сталось у Дарницькому, Дніпровському та Оболонському районах Києва. Про це повідомив заступник начальника управління поліції охорони в Києві Віктор Веклич, передає УНН.

«Квартирних крадіжок найбільше скоюється у Дарницькому, Дніпровському, Оболонському районах столиці. Найменше їх скоюється у Печерському районі» – каже він.

Така тенденція , за словами Веклича, спостерігається через те, що найбільша кількість охоронної сигналізації установлена в оселях саме Печерського району, найменше – у Дніпровському і Дарницькому. В поліції охорони відзначають позитивну динаміку зменшення кількості квартирних злочинів порівняно з минулим роком.

«Якщо брати показники зареєстрованих квартирних крадіжок за 8 місяців в поточному році і в минулому, то ми маємо на 1991 квартирну крадіжку менше. Це на 35 % менше, ніж за аналогічний період минулого року, тобто ця динаміка доволі позитивна» – каже він.

Усього за останні 8 місяців головним управлінням Національної поліції Києва було зареєстровано 3720 квартирних крадіжок.