У неділю, 10 вересня, київський футбольний клуб «Динамо» прийме на НСК «Олімпійський» ФК «Олександрія».

Матч 8-го туру української прем'єр-ліги розпочнеться о 19:30. Квитки на подію коштують від 35 до 400 гривень.

Зустріч між третьою та одинадцятою командами вітчизняної першості відповідно у прямому ефірі транслюватиме канал 2+2. Онлайн-трансляцію матчу можна буде переглянути на офіційному сайті транслятора.

Для «Динамо» сьогоднішній матч стане першою за понад два тижні офіційною зустріччю. На минулих вихідних клубний футбол взяв паузу через матчі збірних.

Зокрема, збірна України провела дві гри у межах відбору на чемпіонат світу 2018 року, здобувши перемогу у зустрічі з національною командою Туреччини та поступившись потому Ісландії.

За тиждень до того київський клуб відмовився виїжджати на матч чемпіонату України проти футбольного клубу Маріуполь, аргументувавши це «відсутністю гарантій безпеки» у місті.

Рішення щодо неявки команди на матч Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України ухвалить 11 вересня. У разі, якщо аргументацію «Динамо» пропустити матч визнають невиправданою, клубу зарахують технічну поразку з рахунком 0:3.

Компенсувати брак ігрової практики футболістів тренерський штаб Олександра Хацкевича вирішив через проведення товариської зустрічі із «Динамо» з білоруського Бреста. Матч закінчився розгромною перемогою киян із рахунком 7:0.

 Окрім того для «Динамо» зустріч із «Олександрією» стане першим офіційним матчем без капітана Андрія Ярмоленка.

 Наприкінці літнього трансферного вікна лідер киян залишив команду, перейшовши за 25 мільйонів євро до складу «Боруссії» з Дортмунда.

 Гравець збірної України вже встиг дебютувати у складі німецької команди, вийшовши на заміну 9 вересня у матчі першості Німеччини проти Фрайбурґа. Гра закінчилася з рахунком 0:0.