У Києві представили схему другої черги реконструкції парку «Наталка», що в Оболонському районі. Про це повідомляють на сторінці парку у Facebook.

Планується реконструювати 12 га в сторону Московського мосту. План-схема передбачає встановлення спортивних майданчиків баскетбол-волейбол та воркауту, реконструкцію сходів, оснащення пандусами, встановлення туалету та прокладання велодоріжки вздовж берега.

План-схема реконструкції парку «Наталка»/ facebook.com/parknatalka

Наразі у парку проводять роботи з берегоукріплення.

У парку тривають роботи з берегоукріплення/ facebook.com/parknatalka

 Парк «Наталка» на Оболоні відкрили 27 травня. Тут облаштовано пішохідні та вело-доріжки з ФЕМ-покриттям, спортивний і футбольний майданчики. Також у парку встановлено нові лави для відпочинку, урни для сміття, висаджено дерева, кущі, квітники та зелені газони.

Реконструкція парку проводиться завдяки співпраці міської адміністрації, приватних компаній і громадської організації «Парк "Наталка"».

В 2015 році громадська організація «Парк Наталка» ініціювала кампанію з повернення ділянки на Оболонський набережній до комунальної власності. Волонтери проводили тут акції і суботники з місцевими мешканцями. Ця ділянка згодом отримала статус парку і була повернена до комунальної власності міста.