У зв’язку з перекриттям мітингувальниками Харківського шосе в районі зупинки «Інститут хімії», заблоковано роботу трамваїв маршрутів № 8, 22, 29, автобусів №42, 45, 51, 3, 115 та маршрутних таксі. Про це повідомляє прес-служба «Київпастрансу».

Рух трамваїв №8 організовано від бульвару Перова до станції метро «Лісова», трамваїв №22 – від бульвару Перова до Дарницького ТРЕД, трамваїв №29 – від метро «Лісова» до вулиці Сабурова.

Виїзд автобусів маршрутів № 42,45,51,63,115 скеровано в об’їзд Харківського шосе.

Рух автобусів №115 організовано з Дарницької площі до Контрактової площі, автобусів №45 – від метро Харківська до вулиці Привокзальна.

Рух автобусів №51 організовано на двох ділянках: метро «Червоний Хутір» – вулиця Привокзальна і метро «Либідська» – Дарницька площа.

Автобуси маршрутів №63 курсують від метро «Червоний Хутір» до вулиці Привокзальна, автобуси №42 – від вулиці Шептицького до Дарницького універмагу та від вулиці Єлизавети Чавдар до метро «Осокорки».

По трамвайному маршруту №8 додатково організоване автобусне сполучення на ділянці метро «Позняки» – вулиця Привокзальна».

Як повідомлялось раніше, мешканці Дніпровського району блокують рух на Харківському шосе. Люди протестують через припинення водо- та електропостачання.

Фото: Громадське