У Києві мешканці Дніпровського району блокують рух на Харківському шосе. Люди протестують через припинення водо- та електропостачання, повідомляє «Громадське».

Як зазначає «Українська правда», протестують жителі 8 будинків житлових комплексів «Стародарницький», «Нова хвиля», «Родинний затишок» і «Флагман». Послуги їм відключили 31 липня.

Мітингувальники кажуть, що у деяких будинках води та електрики немає вже 4 доби і вимагають, щоб «Київенерго» підписала договір з кожним мешканцем окремо, аби уникнути відключень.

Фото: «Громадське»

Близько 9 години ранку до мітингувальників прийшов начальник управління житлово-комунальної політики Київської міської адміністрації Олександр Малихін.

Він пообіцяв, що на місце направлять працівників «Київенерго», щоб в індивідуальному порядку розглянуть борги мешканців.

Фото: «Громадське»

«Київ.Оперативний» повідомляє, що об’їхати перекритий шлях можна через «Комфорт Таун» або через двір, що за зупинкою «Податкова» (раніше – «Гудзики»).

Мітинг почався в середу, 2 серпня. Мешканці будинку по вулиці Харківське шосе, 17-а перекрили Харківське шосе і поскладали на дорозі щитки, шини, пляшки з водою з вимогою відновити енергопостачання до своїх квартир.