Дорожні служби Києва в ніч на 1 серпня встановили бетонні блоки, щоб відокремити частину Подолу, яка стане пішохідною до 15 вересня. Про це повідомляє Центр організації та безпеки дорожнього руху.

«Співробітники Центру організації дорожнього руху КП «Київдорсервіс» встановлюють бетонні огорожі для розділення транспортних потоків від пішохідного простору», — сказано в повідомленні.

 Як повідомлялося раніше, з 1 серпня частину Контрактової площі та два квартали вулиці Сагайдачного перетворять на пішохідну зону. Експеримент триватиме до середини вересня.

Якщо такі зміни виявляться зручними, вони будуть діяти на постійній основі. Через це вносяться зміни у рух громадського транспорту та організації дорожнього руху.

Пішохідною стане зона від вулиці Сагайдачного до Андріївської вулиці. Паркувальні майданчики перед Києво-Могилянською академією та Подільською райдержадміністрацією стануть пішохідною зоною без автомобілів (окрім спецтранспорту).

Автомобілям можна рухатися з вулиці Іллінської до вулиці Сковороди також об’їхати можна буде вулицями Покровською та Братською.