З 1 серпня на період проведення тестування організації пішохідної зони на Контрактовій площі та частині вулиці Сагайдачного автобуси № 62, № 114, № 115 тимчасово змінять маршрути руху. Про це повідомляє КП «Київпастранс».

Зміни у русі транспорту триватимуть орієнтовно до 15 вересня.

Автобус № 62 «Ботанічний сад – Контрактова площа» їздитиме від Ботанічного саду до вулиці Петра Сагайдачного за постійним маршрутом, далі: вулиця Петра Сагайдачного – вулиця Андріївська – вулиця Братська – вулиця Іллінська – Контрактова площа – вулиця Межигірська. У зворотному напрямку: вулиця Межигірська – вулиця Спаська – вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі – за постійним маршрутом до Ботанічного саду.

Фото: «Київпастранс»

Автобус № 114 «Вулиця Милославська – залізничний вокзал «Центральний» курсуватиме від вулиці Милославської до вулиці Набережно-Хрещатицької за постійним маршрутом, потім: вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі – за постійним маршрутом до залізничного вокзалу «Центральний». У зворотному напрямку – від залізничного вокзалу «Центральний» до вулиці Милославської за постійним маршрутом.

Фото: «Київпастранс»

Автобус № 115 «Залізничний вокзал «Дарниця» – Контрактова площа» – від залізничного вокзалу «Дарниця» до вулиці Григорія Сковороди за постійним маршрутом, далі – вулиця Григорія Сковороди. У зворотному напрямку: вулиця Григорія Сковороди – вулиця Межигірська – вулиця Спаська – вулиця Набережно-Хрещатицька, далі – за постійним маршрутом до залізничного вокзалу «Дарниця».

Фото: «Київпастранс»

Як повідомлялось раніше з 1 серпня у рамках експерименту частину Контрактової площі та два квартали вулиці Сагайдачного перетворять на пішохідну зону.