27-30 липня у центрі Києва обмежать рух транспорту у зв’язку з проведенням заходів до річниці хрещення Київської Русі-України. Про це повідомляється на сайті КМДА.

Так, на зазначений період обмежать рух:

 27 липня з 11:00 до 16:30 на вулиці Трьохсвятительській (на відрізку від площі Михайлівської до Європейської), вулиці Хрещатик (на відрізку від вулиці Михайлівської до Європейської площі), Володимирському узвозі, Парковій дорозі (на відрізку від алеї Героїв Крут до вулиці Михайла Грушевського), вулиці Михайла Грушевського (на відрізку від вулиці Шовковичної до Європейської площі);

 28 липня з 12:00 до 13:30 на бульварі Тараса Шевченка (на відрізку від будинку №20 до будинку №14), вулиці Володимирській (на відрізку від будинку №56 до Софійської площі), Володимирському проїзді.

 з 29 до 30 липня на вулиці Ярославів Вал (від перетину вулиць Ярославів Вал та Володимирської до перетину вулиць Ярославів Вал та Лисенка)

Також, на час обмеження руху буде внесено зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях курсування яких проходить через місця проведення заходів.