«Укрзалізниця» запустила функцію «квиток першої хвилини» на сполученні Київ-Прага-Київ та Львів-Прага-Львів. Перші три квитки у кожному продажу продаються зі знижкою до 1000 гривень. Про це повідомив голова «Укрзалізниці» Войцех Балчун.

Поїздка може бути оформлена від/до станцій Київ та Львів до/від станцій Чехії (Словаччина – тільки транзитом). Придбати квитки до Чехії чи з Чехії в Україну за дисконтом можна як «туди та зворотно», так і тільки в одному напрямку «туди» або «зворотно».

Спеціальний тариф не комбінуються з іншими пропозиціями, у тому числі і дитячими квитками. Квитки не можна повернути, обміняти та переоформити. Дисконт закінчується за 1 добу до відправлення поїзда з Києва, та за 3 доби у зворотному напрямку при відправленні з Праги. Однак у добу відправлення поїзда з Києва дисконт для трьох місць вже не діє.

Вартість проїзду за дисконтною програмою у сполученні Київ - Прага – 1891,7 гривень; Львів - Прага – 1513,95 гривень. Квитки за звичайним тарифом Київ - Прага – 2868,05 гривень; Львів - Прага – 2403,12 гривень.