У вівторок, 20 червня, у Дніпровському, Оболонському та Солом’янському районах Києва тимчасово обмежать водопостачання через виконання планових робіт. Про це повідомляє «Київводоканал».

У зв’язку з ремонтними роботами по вулиці Миколи Юнкерова, 97-д, що в Оболонському районі, з 09:30 до 19:00 буде відсутнє водопостачання до 29 прилеглих приватних житлових будинків.

У Дніпровському районі водопостачання частково обмежать з 10:00 до 20:00 через технічні роботи на розі вулиць Новоросійська та Василя Вишиваного (Олека Дундича), а також на розі вулиці Новоросійська та провулку Макаренка.

З 10:00 до 18:00 на розі вулиці Юрія Шумського та Березняківської проводитимуть роботи з ремонту запірної арматури на водоводі.

«У зону обмеження водопостачання потрапить школа, два господарські комплекси та декілька закладів громадського харчування», — сказано в повідомленні.

У Солом’янському районі через роботи на водопровідній ділянці на Чоколівському бульварі, 13 без води перебуватимуть два житлових будинки, дитсадок, адмінприміщення Науково-дослідного інституту. Початок робіт запланований на 09:30, завершення — на 18:00.