У оновленому парку «Наталка» починає роботу відкритий кінотеатр. Про це повідомляється на сторінці «Оболонь» у Facebook.

В суботу, 27 травня, об 11:00 парк відкриють після ремонту. Ввечері о 21:00 тут відкриється сезон кінопоказів просто неба фільмом «Приборкання норовливого». Показ фільмів у парку — безкоштовний.

 З 2012 року на реконструкцію парку КМДА витратила 103,942 млн гривень. Тут облаштовано пішохідні та вело-доріжки з ФЕМ-покриттям, спортивний і футбольний майданчики. Також у парку встановлено нові лави для відпочинку, урни для сміття, висаджено дерева, кущі, квітники та зелені газони.

Реконструкція парку проводиться завдяки співпраці міської адміністрації, приватних компаній і громадської організації «Парк "Наталка"».

В 2015 році громадська організація «Парк Наталка» ініціювала кампанію з повернення ділянки на Оболонський набережній до комунальної власності. Волонтери проводили тут акції і суботники з місцевими мешканцями. Ця ділянка згодом отримала статус парку і була повернена до комунальної власності міста.