Якщо ви плануєте відпочинок на природі, але не бажаєте ночувати в палатці та жертвувати зручним ліжком і душем, радимо звернути увагу на глемпінги. Від звичайних кемпінгів вони відрізняються комфортом і зовнішнім виглядом. Зазвичай глемпінги облаштовані кухнею, терасою, ваннами, туалетами та великим ліжками.

Зібрали шість глемпінгів із різних куточків України, де можна відпочити цього сезону.

МС6

Креативна резиденція МС6 розташована на Львівщині, у селі Славське. На базі часто проводять майстер-класи, йога-практики та медитації. А недавно тут відкрили глемпінг на дві-три особи з терасою і з краєвидом на гори.

Де: Львівська область, село Славське

Скільки: від 2400 гривень

Лінк

Шатро Stodola

Ванна на дровах на терасі, гамаки, дві гірські річки на території понад 1 гектар, швидкісний інтернет і ліс у 10 хвилинах пішки – такі умови обіцяють у шатро Stodola.

Забронювати його можна щонайменше на 2 дні. Харчування в глемпінгу не пропонують, але в будинку є кухня з необхідною технікою. Також гостям пропонують вугільний гриль і барбекю.

Де: Львівська область, село Долинівка

Скільки: 5000 гривень за добу

Лінк

Hygge Valley

Глемпінг Hygge Valley розташований у селищі Чорноморське, близько 40 кілометрів від міста Чорноморськ. На території є ресторан і безкоштовний Wi-Fi. Щоранку гостям пропонують сніданок. На території є відкритий басейн, можливості для водних видів спорту, дитячий ігровий майданчик і сад.

Де: Одеська область, село Чорноморськ

Скільки: від 2000 гривень

Лінк

Шатро

Глемпінг Шатро розташований у селі Уляники, за 80 кілометрів від Києва. У кожному будиночку є власна ванна кімната з душем і феном, а на території – тераса та сад, де можна зробити барбекю. Гостям щоранку подають сніданок із можливістю замовити вегетаріанську опцію.

Де: Київська область, село Уляники

Скільки: від 2000 гривень за добу

Лінк

Sealandia

Глемпінг Sealandia зібраний з екологічних матеріалів та облаштований усім необхідним для комфортного відпочинку: тут є двоспальні ліжка, тераса, гамаки. Будинки розташовані так, що на кожній терасі можна споглядати захід сонця.

Забронювати глемпінг можна щонайменше на 2 доби.

Де: Одеська область, село Вапнярка

Скільки: в будні – 1700 гривень, вихідні – від 2300 гривень

Лінк

Minimalist

Minimalist – це глемпінг із купольних будиночків на морі, під Одесою. У кожному з них є своя кухня, ліжко й душ, велика тераса та краєвид на море.

Де: місто Чорноморськ

Скільки: 3600 гривень

Лінк