Для тих, хто планує мінівідпустку на вихідні або просто хоче втекти від метушні, зібрали добірку міських комплексів із басейнами.

Good Wood

Good Wood розташований на відстані 10 хвилин від Вишгородської траси. На території заміського комплексу є котедж, ресторан і баня. Окрім відпочинку на вихідних, там можна також відсвяткувати весілля, корпоратив чи будь-які інші події.

Скільки: оренда котеджу від 3450–4025 грн на добу.

Лінк

Slavutych Beach Club

Комплекс розташований на березі Дніпра. На території є ресторан і діджей.

Скільки: оренда шезлонгу – 300–400 грн, бунгало – від 700–900 грн.

Лінк

Tita Family House

Tita Family House – це комплекс із котеджами біля озера на території у 3 га. Тут можна відпочивати біля басейну або ж біля озера природного походження. Є окремі басейни для дорослих і дітей, дитячий простір із батутами й іншими розвагами, котеджі та місця для мангала, сауна та футбольне поле.

Скільки: вхід до комплексу – 500 грн, оренда шезлонгу – 650–950 грн.

Лінк

Sungrilla

Sungrilla – це локація з басейном якраз для тих, хто не планує їхати за місто чи далеко від центру. Як і в решті комплексів, на території теж є кухня та бар.

Скільки: оренда шезлонгу – 300–400 грн, бунгало – 1000–1600 грн.

Лінк

Sundali

Sandali – комплекс відпочинку на Трухановому острові з басейном, пляжним баром, рестораном, альтанками, зонами для BBQ та спортивними активностями. Іноді комплекс зачиняють для приватних святкувань і вечірок, тож радимо заздалегідь перевіряти інформацію про час роботи.

Скільки: 300 грн.

Лінк

City Holiday

City Holiday розташований на Кільцевій. Це великий готель із номерами різних категорій, рестораном і барами, спа та фітнес-центром. Окрім великого басейну, на території також є дитячий майданчик, тераса для засмаги на 70 місць із шезлонгами, парасольками та рушниками.

Скільки: ціни на номери стартують від 3200 грн.

Лінк