Історії, поради, вакансії, новини, події – The Village Україна обрало майже 20 Telegram-каналів, на які варто підписатися, якщо живеш у Києві. Спойлер: так, канал The Village Україна ми також взяли в добірку.

Єдиний офіційний Telegram-канал патрульної поліції Києва. Сюди патрульні закидають усі найголовніші та найоперативніші новини столиці: ДТП, надзвичайні події, перекриття руху.

Канал «Київпастрансу», де в режимі реального часу сповіщають про затримки та зміни маршрутів наземного громадського транспорту.

Офіційний Telegram-канал МОЗ, де публікують усе, що стосується епідемії коронавірусу. На каналі з’являється інформація, яка стосується як усієї країни загалом, так й окремих міст, зокрема Києва. Це канал із найбільшою аудиторією в Україні.

Це офіційний канал міської влади. Публікують лише найважливіші й офіційні новини, термінові рішення та розпорядження. Радимо підписатись усім журналістам, що мешкають у Києві.

Канал для людей, які створюють контент. Тут можна знайти вакансії, пропозиції про співпрацю, курси лекції. Канал радимо студентам (-кам).

Канал від журналу Platforma, де публікують перевірені вакансії у сфері медіа, IT, маркетингу та продажу. Хто шукає роботу, вам сюди.

Канал, де публікують вакансії на фріланс і віддалену роботу. Також тут можна знайти поради щодо роботи на фрілансі й отримати допомогу з цих питань.

Якщо ваше авто евакуювали, то з великою ймовірністю тут ви можете дізнатися про це. Також розкажуть, де його забрати. Дані щодо евакуйованих автівок оновлюють щодня.

Канал про транспортне планування, моделювання, велотранспорт, електромобільність, громадський транспорт. Автори каналу – розробники транспортної моделі Києва. Тут щотижня публікують стан трафіку в Києві.

Тут періодично з’являються інфографіки про якість життя в Києві й області. Розповідають про погоду, затори, якість повітря й іншу статистику.

Анонси культурних, спортивних подій, а також посилання на придбання квитків. Радимо підписатися всім уболівальникам футболу: важливих матчів тут не пропускають.

Це основний канал медіа про місто The Village Україна. Сюди ми заливаємо все найцікавіше й найважливіше на нашому сайті: власний досвід, інтерв’ю, гіди, а також найважливіші й термінові новини.

Це гід закладами Києва від The Village Україна. Тут усі нові заклади, які з’являються в місті, а також усі закриття.

14. 

Канал профільного медіа про барну культуру й індустрію Києва, і не тільки: нові заклади, історії коктейлів, інтерв’ю з барменами, бартендерками й інші новини барної індустрії.

Лекції, тренінги, воркшопи, додатки, корисні посилання – канал для тих, хто безупинно прокачує себе та свої здібності, планує почати свою справу або якраз щойно почав (або от-от почне). Тут усе корисне для вас.

Усі охочі поволонтерити, вам сюди. Канал, який називає себе голосом українського волонтерства. Можна не тільки знайти, кому та як допомогти, а й отримати крутий досвід: шукають волонтерів в освітні проєкти, для зйомок.

Телеграм-канал міських новин від The Village Україна. Ми публікуємо тут усі найголовніше новини міста й те, що впливає на життя киян.

Канал про рейви, техно та «багате культурне життя». Публікують анонси подій, відео виступів, інтерв'ю з техно-музикантами та діджеями. Телеграм-канал веде екс-депутат та журналіст Сергій Лещенко.