7 грудня вп’яте почне роботу святковий парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ». У програмі: ковзанка просто неба, святковий ярмарок, тюбінгові гірки, крижані скульптури, фабрика ялинкових прикрас, резиденція Діда Мороза та мотузковий парк.

У 2019 році організатори розширили територію розваг, додавши на мапу ВДНГ нові локації для дорослих і дітей. Темою сезону стала «Мрія». Розповідаємо, як можна відпочити в парку розваг цієї зими.

«Зимова Країна на ВДНГ»

КОЛИ: 7 грудня – 1 березня

ДЕ: ВДНГ, Академіка Глушкова, 1

СКІЛЬКИ: вхід вільний

FACEBOOK

«Різдвяна Фабрика Мрій»

Скільки: 200 гривень

«Різдвяна Фабрика Мрій» – нова локація, яка з’явиться у сезоні 2020-го. Її розмістять у другому павільйоні. «Це казкове місто з реалістичними декораціями, де гості ознайомляться з процесом виготовлення скляних ялинкових прикрас», – розповідають творці парку розваг. Також на «Фабриці Мрій» можна буде подивитися на роздувач вогню, за допомогою якого виготовляють ялинкові прикраси, спеціальні ванни для сріблення і майстерню з розпису та фарбування готових іграшок. У казковому місті працюватиме «Різдвяна Пошта» – нею можна надсилати подарунки.

«Резиденція Діда Мороза»

Скільки: 190 гривень

До новорічних свят у дев’ятому павільйоні влаштують новорічне шоу. Тут діти зможуть «потрапити до домівки Діда Мороза й познайомитися з ним та його казковим оточенням».

Новорічна казка «Winterra. Легенда казкового краю»

Скільки: 250-2500 гривень

За сюжетом новорічного шоу, десь у світі існує казковий край Winterra, де втілюються найпотаємніші мрії та бажання. «Саме тут у мирі та злагоді живуть чарівні звірі та птахи, а панує у Winterra – Мороз», – розповідають його творці. На виставі обіцяють хореографічні й акробатичні номери без страховки та живий вокал.

«Замок крижаних скульптур»

Скільки: 120 гривень, три квитки – 280 гривень

«Замок крижаних скульптур» – традиційна локація «Зимової Країни», наповнена скульптурами з прозорої, білої та кольорової криги. У цьому сезоні вона зміниться – гості побачать всесвіт мультфільму «Мавка. Лісова пісня», де оселяться льодові образи його головних героїв – Мавки, Лукаша, Водяника та Лісовика.

Body Worlds

Скільки: 350-650 гривень

Цього сезону «Зимова Країна на ВДНГ» уперше поповниться науково-пізнавальною локацією: у четвертому павільйоні розташувалася виставка Body Worlds – «Всесвіт тіла». На ній показуватимуть справжні людські тіла, які вдалося зберегти за допомогою пластинації.

Також на «Зимовій Країні» працюватимуть ярмарок «Корпорація подарунків», тропічна ферма «Планета Метеликів», контактний зоопарк Animal Park і мотузковий парк.

Фото: ВДНГ, Андрій Максимов