1 червня на Рейтарській уже втретє відбудеться «Район #1 Block Party» – свято вулиці, організоване місцевими бізнесами. Цього разу в заході візьмуть участь близько 50 брендів, які частину зібраних коштів віддадуть на благоустрій вулиці Рейтарської.

 Район #1 Block Party

Коли: 1 червня, з 12:00 по 20:00

Де: вулиця Рейтарська

Лінк

Розваги

У зоні від магазину Zavod проведуть тетріс-батл, переможець якого отримає спеціальну знижку на весь асортимент у магазині. У дворі «Каштана» буде можливість зіграти в настільний теніс. У Homie, Haze та S34 робитимуть стрижки.

У «Речовому доказі» можна подивитись і придбати роботи художників та ювелірів. А новий виставковий простір Set запрошує на експозицію «Стан людини» від швейцарської художниці Маріанни Холленштайн. Спеціально до Block Party представлять у просторі корнер, де можна купити речі з колаборації художниці та українського бренду Finch.

Танці на Рейтарській забезпечить Plivka та діджей-зона від Brave Factory на якій зможете придбати сувеніри та квитки на фестиваль.

Їжа та напої

У Mira Сafe пропонують смузі, фільтр-каву, роли та сендвічі. «Зигзаг» обіцяє годувати хумусом з різними добавками, бургерами на вуличному вогні та поїти сангрією.

У стилізовній зоні від Zavod пригощатимуть холодною водою, компотом, пепсі та коньяком з лимоном. А в Urban Coffee&Bar можна буде випити вина, кави та скуштувати веганські десерти.

Також на фестивалі діятимуть фудкорти від Shankara Food, Vegan Boom store, «Альтруїста», «Чорноморки» та Savage Food.

Шопінг

Riot Division, T-Friends Store і Katimo Clothes продаватимуть свої архівні колекції та колаборації. У Styleinsider Store обіцяють знижки на літні колекції від українських дизайнерів, а в Kapkan можна буде купити мерч і поспостерігати за створенням одягу.

Магазин годинників та аксесуарів Zavod присвятить цей день 90-м і запропонує підбірку окулярів та годинників у цьому стилі. У спеціально стилізованій зоні гості зможуть послухати касетний плеєр з добіркою хітів тієї епохи, зіграти в доміно чи лото, завдяки якому можна виграти знижку на асортимент в Zavod або портрети від фотографа Роми Пашковського.

Лекції

Благодійний фонд Stabilization Support Services проведе антидискримінаційну гру «Бути жінкою». Основне завдання – допомогти гравцеві «перевтілитися» в одну з восьми героїнь і на власному досвіді відчути життя сучасної української жінки. Героїні потрапляють у ситуації з реального життя, виборюючи рівні права та долаючи стереотипи і дискримінацію.

Фото: Анна Бобирєва для The Village Україна; Діма Діордійчук для The Village Україна