8 грудня у Києві вчетверте розпочне роботу святковий парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ».

Традиційно гості зможуть відвідати резиденцію Діда Мороза, тропічну ферму «Планета метеликів», святковий ярмарок «Корпорація подарунків», «Країну роботів», мотузковий парк на деревах, ковзанку й тюбінгові гірки.

Цього сезону «Зимова Країна» розширить програму та представить нові розваги для дорослих і дітей. Читайте гід новими локаціями, які можна відвідати усією сім’єю.

«Зимова Країна на ВДНГ»

Коли: 8 грудня – 10 березня

Де: ВДНГ, Академіка Глушкова, 1

Скільки: вхід вільний

facebook

Розважальні локації

Фотозона

СКІЛЬКИ: Вхід вільний

Фотозону розмістять на вході до парку. Цифри 2019 у фотозоні завжди складатимуться у правильному порядку, незалежно від того, з якого боку гості ВДНГ до них підійдуть.

На ялинках, колонах павільйонів, вхідних воротах і ковзанці сяятиме ілюмінація. Фудкорт задекорують в українському стилі.

Резиденція фабрики ялинкових прикрас «Клавдієво»

Скільки: вартість уточнюється

Нова локація «Зимової Країни» 2018 року – міська резиденція фабрики ялинкових прикрас «Клавдієво» у другому павільйоні ВДНГ.

У резиденції фабрики працюватиме виставка іграшок, а також проводитимуть майстер-класи з виготовлення прикрас, діятиме постійний ярмарок-продаж клавдієвських прикрас та експозиція новорічного містечка в мініатюрі.

Замок крижаних скульптур

Скільки: 110-120 гривень

На цій локації гості ВДНГ зможуть зробити фото з героями із мультфільмів української анімаційної студії «Анімаград» – Мавкою та Лукашем, Водяником і Лісовиком, Русланом та його нареченою Мілою. Усі скульптури виготовлені з льоду на повний зріст.

Новорічна казка «Winterra. Легенда казкового краю»

Скільки: від 265 до 2,5 тисяч гривень

Прем’єрою сезону на ВДНГ стане новорічна казка 3D-шоу «Winterra. Легенда казкового краю». Це історія про пригоди хлопчика, який напередодні Нового року намагається врятувати свого молодшого брата з крижаного королівства Winterra. «Цей чарівний край завжди існував завдяки дитячим мріям, але з часом діти перестали вірити в магію, все стало холодним і крижаним. Потрапити в казковий світ зможе лише той, хто зберіг у глибині душі віру в чудо», – розповідають творці вистави.

«Льодовиковий період»

Скільки: для дітей – 120 гривень, для дорослих – 150 гривень  

Експозиція переносить відвідувачів «Зимової Країни» у минуле на 10 тисяч років. Локація познайомить з найбільшими та найцікавішими мешканцями планети, що населяли Землю із самого початку.

Квест-павільйон «Дім інтерактивних пригод»

Скільки: 180-200 гривень

У новому павільйоні представлять 3D-проекції та голограми на тему майбутнього. Кожна кімната буде поєднувати реквізит, звукові ефекти, світло та гру справжніх акторів.