Літо триває, і для читачів, які поки не змогли посерфити в Португалії, The Village Україна підготував добірку вейк-баз Києва.

Обкладинка: City Swell

City Swell

Школу вейксерфінгу City Swell відкрили три роки тому. Зараз тут постійно працюють троє тренерів. Інколи приїздять запрошені коучі зі Швейцарії, Росії і Франції. У 2018 році на базі відкрили ресторан, бар і магазин. Щоп’ятниці City Swell влаштовує вечірки з діджеями, а на вихідних – гастровечірки.

Де: парк «Муромець» (колишній парк Дружби народів)

Скільки: стартове заняття – 850 гривень за 40-хвилинний урок. У вартість входить: інструктаж, катання за катером, спорядження.

Лінк

X-PARK

X-PARK – база для заняття вейкбордом і вейкскейтом у Києві. На ній проводять кубки світу і Європи та проходять українські змагання. Проте база підходить і новачкам. Вона має дві кільцеві канатні дороги X-Traction і шість реверсивних.Новачкам-вейкбордистам рекомендують починати заняття на лінійній канатній дорозі, на яку радять записатись щонайменше за п’ять днів.

Де: парк «Муромець» (колишній парк Дружби народів)

Скільки: вартість катання залежить від дня тижня та часуУ будні з 11:00 до 15:00 – 350 гривень за 30 хвилин, а з 15:00 по 21:00 – 410 гривень за 30 хвилин. У вихідні 500 гривень за півгодини.

У вартість входить інструктаж та спорядження, проте за катер потрібно додатково оплатити 450 гривень за 10 хвилин.

Лінк

Adrenalin Wake Club

Adrenalin Wake Club – катерний вейк-клуб, заснований у 2012 році. База налічує 4 професійні вейкерські катери, які створюють високу хвилю для вейксерферів та вейкбордерів. Також у клубі є можливість покататися на вейкскейті чи водних лижах. Працює літній табір Adrenalin Kids Camp для маленьких спортсменів від трьох років.

Де: на Трухановому острові під північною частиною Московського мосту

Скільки: 52 гривні за хвилину, для членів клубу 50 гривень/хвилина

Урок для початківців тривалістю 30 хвилин, у який входить теоретичний курс, вправи на березі, інструктаж у воді та 15 хвилин катання за катером – 1000 гривень.

*Також діє система абонементів, де залежно від номіналу та акцій на момент придбання ціна стартує від 35 гривень за хвилину.

Лінк

Break Water

База Break Water пропонує катання на вейкборді, водних лижах, вейксерфінг та SUP (серфінг з веслом). У Break Water влаштовують йогу на дошці для серфінгу.

Зверніть увагу, що записуватись потрібно завчасно, запис на тиждень проводять з понеділка.

На території бази є кафе європейської кухні, де також пропонують страви на грилі.

Де: вулиця Труханівська, 40

Скільки: вартість катання залежить від дня тижня та часу

У  будні  з 11:00 до 16:00 дійсна пропозиція «Щасливі години», де хвилина коштує 40 гривень, а з 16:00 до 20:00 вартість хвилини становить 45 гривень. У вихідні хвилина коштує 50 гривень.

Лінк

Prokat Koba

Prokat Koba – це база, на якій можна позайматися вейбордингом, вейксерфінгом чи взяти участь у гонках на гідроциклах. База облаштована буксирувальником для вейкбордингу та баластною системою, яка створює хвилі. На катерах є звукова система, тож ви зможете увімкнути свою улюблену музику.

Де: проспект Генерала Ватутіна, 1, X-Park (за Московським мостом, парк «Муромець»)

Скільки: 45 гривень за хвилину

Урок для новачків 600 гривень за 30 хвилин. Вартість включає інструктаж на суші та 10 хвилин катання за катером.

Лінк