The Village Україна розповідає, що купувати, як розважатися і під що танцювати в найближчі вихідні на барахолці «Кураж Базар Jazz Only».

 Кураж Базар Jazz Only

КОЛИ: 21-22 квітня, 11:00-23:00

ДЕ: Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

СКІЛЬКИ: 80 грн, 30 з яких йде на благодійність

Для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО, іменинників та вагітних жінок – безкоштовно

Facebook

Що купувати

Місце 14

Улюблені бренди мас-маркету в широкому асортименті: найбільші тренди сезону та всі маст-хеви зібрані разом. На стенді можна буде знайти якісні товари від Zara, H&M, Mango, COS, Topshop.

Ціни: від 30 до 600 грн

Місце 35

Улюблена колекція керамічного посуду та книги про відомих художників шукають нових власників.

Ціни: від 50 до 300 грн

Місце 65

Справжнє сховище антикваріату: старовинні вироби з бурштину: буси, браслети та кільця, китайські та японські вази, статуетки, шкатулки, срібні столові прибори з різних країн та старовинний фарфор.

Ціни: від 100 до 10000 грн

Місце 105

Ексклюзивні вироби ручної роботи з цільного масиву дерева від майстра Анатолія Котляра. Дереву, з якого роблять тарілочки та мисочки, понад 100 років. Матеріал шліфують і покривають лляною олією та бджолиним воском.

Ціни: від 150 до 1500 грн

Місце 191

Унікальна колекція вінтажного вінілу, яку роками збирали на найкращих барахолках світу – найбільша джазова колекція платівок в Україні.

Ціни: від 200 до 300 грн

Місця 44-45

Стильний одяг для справжніх чоловіків від поціновувача культури денді Юрія: туфлі, капелюхи, сорочки, краватки, брюки, тренчі, шкіряні аксесуари. Усе, щоб бути цієї весни найгарнішим.

Ціни: від 700 до 1500 грн

Як розважатися

Квітневий «Кураж Базар» повністю присвячений джазу. На двох сценах зіграють 16 джазових музикантів з різних країн та 5 діджеїв, кожен з яких навчить слухати і любити джаз.

Не всі підстилі цієї музичної культури відомі широкому загалу, тому «Кураж Базар» проведе такий собі лікнеп – хедлайнери гратимуть фанк, ейсід, госпел, рейв-джаз і навіть джаз, поєднаний з хіп-хопом. Серед музичних інструментів фортепіано, труба, саксофон, терменвокс, барабани та контрабас.

Також на заході проведуть турніри з шахів та кікеру, організують школу барменів. У кожній точці барахолки можна буде знайти інстаплейси для найгарніших фотографій. Закохані зможуть одружитися в зоні Banana Wedding у стилі героїв улюбленого чорно-білого фільму «У джазі тільки дівчата» та зробити фото на пам’ять. Радимо також завітати на оновлений фудкорт і скуштувати одночасно улюблені страви з усіх популярних київських закладів.

У суботу з 15:00 біля «Арт-дому» проходитиме тусовка собак. У гості чекаємо цуциків та дорослих песиків усіх порід, кольорів та настроїв. Раді будемо всім.

Заплести коси в G.Bar за 150 грн тепер можна не лише дорослим, а й малюкам – для маленьких принцес у дитячій зоні встановлять ще один стенд. Чоловіки зможуть підстригти вуса, бороду та голову в барбершопі.

На фудкорті знайдуться страви на будь-який смак: від веганського хумусу до соковитих бургерів. Радимо також скуштувати улюблені хот-доги киян Bistro Bistro, найсмачніші американські десерти від Milk Bar, справжній плов від Аліка, салати від Green Chef та морозиво Mr.Pops.

Для людей з дітьми

Інклюзивна дитяча зона «Діснейленд» рада вітати усіх малюків. Тут проведуть майстер-класи з розпису пряників та фігурок, створення малюнків, аплікацій, картин із шерсті, пілотування дронів, миловаріння, перегони на машинках і поринуть у світ казок із 3D-окулярами.

Справжній рай для дітей, як завжди, представлений батутами, лабіринтом, аніматорами, шоу мильних бульбашок та дитячими садочками, де малюків можна залишити з нянями. Вартість послуги 150 грн на годину.

Для зручності батьків на «Кураж Базарі» можна буде орендувати візок – перші 2 години користування безкоштовні, далі – 50 грн/год. Також можна буде відпочити в тихій зоні baby sleeping.

Всі іграшки, що є в «Діснейленді», можна забирати з собою. А якщо вдома є щось, чим уже не граються, старі іграшки приймають на вході, щоб подарувати новим власникам.

Також два дні на дитячому майданчику дітям робитимуть аквагрим, проводитимуть безкоштовні літературні читання від Art Books і заняття з англійської мови.

Джазовий лайнап

Субота, 21 квітня

New Orleans Stage


14:00 – Noah Fulton Beale

15:30 – Аніта Авакян

17:00 – Drum&Tuba

18:30 – Меджикул

20:00 – Кураж Sunset by Timo

21:00 – Dj Oleksandr Pantileev

New York Stage


14:00 – Imaginarium

15:30 – Tompsons Band

17:00 – квартет Богдана Гуменюка

18:30 – Tompsons Band

20:00 – 20ft Radio Swinger

Неділя, 22 квітня

New Orleans Stage


14:00 – Анастасія Кудрявченко & Groovin’High

15:30 – Kekelia&The Bulldozer

17:00 – reFUNKtion

18:30 – Аняня Удогво & Кемі Оке

20:00 – Кураж Sunset by Timo

21:00 — Dj Vnuk

New York Stage


14:00 – The Lazy Jesus

15:30 – Майк Кауфман

17:00 – Dennis Adu Quartet

18:30 – Natasha Yoshimoto

20:00 – Dj Anta

Фото: Кураж Базар