adidas Runners

Бігові тренування відбуваються на Київському велотреку, Оболонській набережній, стадіоні «Атлет». Крім бігу, у розкладі клубу – сайклінг, йога, TRX, танці, лекції, майстер-класи, вечірки.

 Лінк

Nike+ Run Club

Маршрут і дистанцію публікують попередньо в ком’юніті бігунів у Facebook. Реєстрація  на тренування відбувається через додатки Nike. Якщо на тренуванні може бути присутня обмежена кількість людей – про це попереджають. Щочетверга пробіжки відбуваються під плейлисти учасників клубу. Також раз на місяць тут проводять  зустрічі з тренерами клубу та збірної України, професійними спортсменами та марафонцями.

 Лінк

Tribe 10

«Плем’я» бігунів Tribe поставило за мету підкорити 10 районів Києва пробіжками. Дистанції – на 6, 10 кілометрів. Дні – четвер і неділя. Інколи в клубі проводять танці та бокс.

 Лінк

Saucony Running Club

Тренування клубу проходять чотири рази на тиждень. Вечірні забіги відбуваються тричі у будні на стадіоні Верхнє поле НСК «Олімпійський». Вранішні – у суботу на різних локаціях – велотреку, Трухановому острові, Оболонській набережній, у Ботанічному саду. Також у клубі відбувається підготовка до марафонів та напівмарафонів.

 Лінк

Фото: обкладинка – Steven Lelham / Unsplash; 1 – Маша Голуб‎ / adidas Runners Kyiv; 2 – Євгенія Гордіенко‎ / Nike+ Kyiv; 3 – Rinat Serenko‎ / Tribe10| Go Faster Run; 4 – Saucony Running Club.