The Village Україна розповідає, куди піти з дітьми на новорічно-різдвяні свята.

 Зимова країна на ВДНГ

Де: вулиця Академіка Глушкова, 1

Деталі

 Резиденція Діда Мороза

Тепер Діда Мороза можна відвідати не лише в Лапландії, а й на ВДНГ.

Скільки: 110 грн

 Замок крижаних скульптур

Крижаний трон, дракон, палац, міньйон і не тільки. Скульптури з різнокольорової криги та 25-метрова крижана гірка запам’ятаються дітям.

Скільки: 50 грн – дитячий, 99 грн – дорослий

 «Корпорація подарунків»

Ярмарок, де можна знайти те, що потрібно до свята: новорічні іграшки, бенгальські вогні, свічки для різдвяного столу, ювелірні прикраси, декоративну косметику, дитячі іграшки та солодощі.

Скільки: вхід вільний

 Ковзанка

Велика ковзанка просто неба на ВДНГ – удень діти бавляться на свіжому повітрі, а ввечері – під святковими вогниками.

Скільки: 99,99 грн

 Контактний зоопарк

Лемури, альпака та навіть кенгуру. Тут можна не лише побачити екзотичних тварин, а й самостійно погодувати їх або погладити.

Скільки: 75-125 грн

 Гірки

Спуск на надувних тюбах м’якший, ніж на санках, а штучне покриття, яке використовують замість снігу, дає прискорення. Є дві гірки – для дітей та дорослих.

Скільки: 20 грн за спуск

 Виставка «Живі динозаври»

У павільйоні №11 можна побачити експозицію динозаврів, які виконані в повний зріст. Вони гарчать і рухаються, відтворюючи поведінку істот.

Скільки: від 100 грн

 Неорік на Софійській площі

19 грудня на Софійській площі засвітять головну ялинку країни і відкриють новорічне містечко. Також тут відбудеться концерт за участю Ріаnобой. Площу прикрасять понад 30 кілометрів неонових гірлянд, а також персонажі картин Марії Приймаченко та крижані скульптури. У новорічну та різдвяну ночі тут відбуватимуться святкові концерти.

На Володимирському проїзді розташуються сувенірна алея та фудкорти із національною кухнею, а на Михайлівській площі – дитяче містечко.

 Національний художній музей України

У музеї для батьків та дітей підготували майстер-класи зі створення листівок та  ялинкових прикрас. Натхнення для цього маленькі відвідувачі можуть шукати у творах мистецтва музею.

Майстер-класи:

 23 грудня – «Новорічна вітальна листівка»

 5 січня – «Різдвяний янгол»

 13 січня – «Творчий календар на 2018»

Скільки: 90 грн

Де: вулиця Грушевського, 6

Деталі

 Планетарій

Київський планетарій пропонує відвідати новорічну космічну програму у форматі 360° з ефектом 3D. Також тут діти зможуть побавитися біля космічної ялинки у гравітаційному просторі планетарію.

Де: вул. Велика Васильківська, 57/3

Деталі

 «Льодовиковий період» на Співочому полі

Новорічний фестиваль зі сніговими гірками, де можна погратися з цуценятами, покататися на санях із хаскі. Ну і звісно, атракціони, фудкорти та крамнички із солодощами.

Скільки: 50 грн

Де: вулиця Лаврська, 33

Деталі

 «Лускунчик» у кіно

Для того, аби подивитися британський Королівський балет і його постановку «Лускунчика», не потрібно нікуди їхати. Балет на музику Чайковського, мовою оригіналу.

Де: «Планета Кіно»

Деталі

 Книгарня-кав’ярня Старого Лева

Тут можна поєднати все: вибрати книжку на подарунок, побавитися з дітьми та випити кави. У закладі є спеціальна дитяча зона.

Де: вул. Прорізна, 10