25-й благодійний «Пробіг під каштанами» відбудеться 28 травня на Михайлівській площі. Про це повідомляють організатори.

В цей день проведуть п'ять забігів.

«Пробіг в ходунках» для дітей від 6 до 14 місяців, які не вміють самостійно ходити, запланований на 9:00. Дистанція — 10 м на подіумі перед сценою Пробігу.

Дитячий забіг — для дітей до 15 років стартуватиме о 9:30. Учасники бігтимуть за маршрутом: Михайлівська площа — Володимирський проїзд — Софійська площа.

Ще один забіг — на 4 900 м. Старт о 10:00. Маршрут: Михайлівська площа — Володимирський проїзд — Софійська площа — вулиця Володимирська — вулиця Б. Хмельницького — вулиця Хрещатик — розворот на Майдані Незалежності і в зворотному напрямку.

«Забіг Мужніх», у якому змагатимуться спортсмени на візках, стартуватиме о 10:10.

Маршрут: Михайлівська площа — Володимирський проїзд — Софійська площа.

«Благодійний забіг» (люди без спеціальної спортивної підготовки, а також команди-учасники) розпочнеться о 10:25. Учасникам доведеться подолати 4 900 м за маршрутом: Михайлівська площа — Володимирський проїзд — Софійська площа — вулиця Володимирська — вулиця Богдана Хмельницького — вулиця Хрещатик — розворот на Майдані Незалежності та у зворотному напрямку.

Час і кількість стартів можуть змінитися.

Для участі необхідна реєстрація, яка триватиме до 25 травня (включно).

Благодійний внесок складає 150 гривень, реєстраційний внесок на забіг «Спортсмени» становить 250 гривень.

На кошти, зібрані під час заходу, буде закуплене обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.