Місто організує розважальні зони, 3D мапінг-шоу та Kyiv Art Week до конкурсу Євробачення-2017. Про це розповів заступник голови КМДА Олексій Резніков.

На Софійській, Троїцькій, Контрактовій, Поштовій площах, у Національному заповіднику «Київська фортеця» організують розважальні зони. Також в Києві відбуватиметься тиждень сучасного мистецтва «Kyiv art week» і показ 3D мапінг-шоу.

На Троїцькій площі будуть презентувати національну та сучасну українську музику, театральне мистецтво. Тут відбуватимуться концерти класичної музики, виступи джазових музикантів і народних колективів.

На Контрактовій площі буде культурно-мистецький проект Feel Ukraine. Тут будуть проходити виставки та майстер-класи, на екранах сцени показуватимуть фільми.

На Поштовій площі втілюватимуть культурно-мистецький проект «Євробачення: Ретроспектива».

У «Київській фортеці» буде пленер Kyiv art fort 2017. Ідея проекту – використання споруди для формування художньої платформи. Тут планується арт-простір для виставок, презентацій і зустрічей.

Також під час Євробачення можна буде відвідати тиждень сучасного мистецтва Kyiv Art Week. Серед учасників: 6 музеїв, понад 20 галерей України та інших країн.