Британський панк-рок гурт Frank Carter and the Rattlesnakes виступить на UPark Festival у липні 2022 року, повідомили організатори фестивалю.

Вокаліст Френк Картер і гітарист Дін Річардсон заснували гурт у 2015 році. Раніше Картер був учасником The Gallows і Pure Love.

Стиль Frank Carter and the Rattlesnakes – це поєднання панку, альтернативного року й інді. У піснях Картер відкрито говорить про проблеми ментального здоров’я й особисті переживання.

Гурт також відомий своїми лайв-шоу. На них фронтмен Картер часто пірнає в натовп і співає, стоячи прямо на своїх фанатах (іноді навіть на руках). Окремі треки на концертах відведені для того, щоб слемилися дівчата.

Frank Carter and the Rattlesnakes виступатимуть на UPark 15 липня разом із Gogol Bordello.


З 2016 року в Києві провели три рок-фестивалі UPark. У 2020-му та 2021-му подію переносили через пандемію COVID-19. Придбані в ці роки квитки залишаються дійсними на 2022 рік.

UPark проходить у Sky Family Park. У 2022-му будуть одразу два фестивальні блоки – у червні та липні.

Уже відомо, що в червні виступлять My Chemical Romance і Sum 41, а в липні – Gorillaz, Deftones, Slipknot, Bullet for My Valentine, Gogol Bordello, Five Finger Death Punch, Grandson (Джордан Бенджамін) і Frank Carter and the Rattlesnakes. Про інших учасників повідомлятимуть згодом.

Квитки на подію можна придбати тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі