Радник міського голови Максим Бахматов тимчасово йде з КМДА, повідомив він у Telegram.

«Я та Офіс трансформації тимчасово виходимо з КМДА», – написав Бахматов.

Пояснює, що залишає посаду на час виборчої кампанії, яка розпочалась у Києві.

«Чому я вирішив вийти з КМДА тепер? Тут почалася турбулентність, проте не управлінська, де я почуваюся, як риба у воді, а політична. Така турбулентність, на мою думку, завжди токсична й несумісна з ефективним управлінням», – каже Бахматов.

Бахматов уточнив «Бабелю», що причина такого рішення – бажання зберегти «політичну незаангажованість під час виборчої кампанії».

Бізнесмен і колишній керівний партнер UNIT.City Максим Бахматов зайшов у КМДА та став радником Кличка наприкінці вересня 2019 року.

Віталій Кличко та Максим Бахматов / прес-служба Кличка

За цей час (понад 9 місяців) займався залученням інформаційних технологій в управління містом, питаннями інвестиційної діяльності, регуляторної політики, містобудування й архітектури.

«Я тут не для Кличка, Бахматова, Зеленського чи будь-кого іншого. Я тут для того, аби через 20 років нам було, що передати наступним поколінням корінних і не дуже киян, що будуть жити у великій Київській Агломерації», – резюмував Бахматов.


 У великому інтерв’ю The Village Україна Максим Бахматов розповідав про карантин, «ґвалтування міста» незаконними забудовами, затори й Теличку.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі