Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV збільшив бібліотеку дитячого контенту. Тепер на сервісі можна подивитися мультфільми «Свинка Пеппа», «Маша та Ведмідь», «Вперед», «Аладдін», «Корпорація монстрів» та інші. Дитяча бібліотека має функцію батьківського контролю та доступна безкоштовно в тарифі.

На сервісі доступні фільми і мультфільми від кіностудій Disney, Universal, Paramount, Sony

Загалом бібліотека дитячого контенту нараховує понад 1000 стрічок. При цьому її щомісячно поповнюють новинками. Наприклад, нещодавно в кінозал додали мультики «Свинка Пеппа» й «Маша та Ведмідь».

Загалом SWEET.TV надає доступ до понад 260 телеканалів. Окрім національних, фільмових і спортивних, є ще 28 пізнавальних, де можна подивитися розвивальні передачі, та 17 дитячих — з мультиками й освітніми програмами. Також на сервісі доступні понад 10 000 фільмів і мультфільмів від кіностудій Disney, Universal, Paramount, Sony.

А на початку року SWEET.TV підписав контракт із Disney, що надав доступ до мультфільмів і фільмів «Крижане серце», «Рапунцель: Заплутана історія», «У пошуках Дорі», «ВОЛЛ-І», «Історія іграшок» та інших дитячих стрічок.

У додатку на телевізорі є функція «Батьківський контроль», що обмежує доступ до обраних телеканалів і фільмів. А в особистому кабінеті доступна історія переглядів, тож батьки можуть бачити, що дивиться дитина. Також у кінозалі немає реклами.

Аби під’єднати сервіс і стати абонентом SWEET.TV, достатньо зареєструватися за номером телефону, поштою, акаунтом у Facebook або Apple ID. Нові абоненти отримають безкоштовний доступ на 7 діб. А потім ще 14 днів користування за 1 гривню. Застосунок SWEET.TV доступний на телевізорах, ноутбуках, планшетах, смартфонах і Xbox. Активувати передплату можна відразу на п’яти пристроях.


Матеріал підготовлено за підтримки SWEET.TV