Компанія LEGO® віднайшла деталі поліцейського набору, який випускали понад 20 років тому. Його відтворили у відповідь на лист Івана з Чернігівщини, який у дитинстві просив такий набір у листі до Діда Мороза. За словами команди, так компанія LEGO® втілила його мрію через 24 роки.

Конверт із листом знайшла дружина Івана серед дитячих фото в батьків чоловіка. У ньому також було фото з журналу з зображенням поліцейського набору LEGO®.

Жінка поділилася ним із командою української креативної агенції MOZGI Ideas, яка показала його компанії LEGO® в Україні. Остання надіслала лист регіональному офісу у Варшаві, який передав його іншим командам. За кілька днів фото поширилося Європою й команда LEGO® віднайшла всі деталі набору. Через те, що його давно вже не було у виробництві, деталі шукали в колекціонерів закордоном, які ретельно збирають кожен сюжет.

Щоб передати подарунок, команда таємно влаштувала квест. Івана запросили на новорічну сімейну фотосесію. Спочатку він допомагав дітям розпаковувати їхні подарунки та розповідав, як проводив власне дитинство. А в останній коробці був його подарунок – обкладинка з фото й усі деталі набору. До неї також додали конверт із його листом. 

««Це він? Це він!» – ось такі були перші емоції від того самого незабутнього подарунка, який долетів до хлопчика через 24 роки! Ця історія – доказ того, що часто мріям треба час. Комусь вдається тут і зараз, а дехто чекає довше, але від цього мрії стають тільки сильнішими», – команда LEGO® в Україні.


Матеріал підготовлено за підтримки LEGO