Під час вибору дитячого зимового одягу важливо пам’ятати, що речі мають бути теплими, водо- та вітронепроникними. Крім того, не заважати рухатися та витримувати бруд. Фінський бренд Reima вже 75 років створює функціональний дитячий одяг і популяризує тришарову систему вдягання.

The Village Україна разом з фінським брендом дитячого одягу Reima розповідають про нову колекцію зимового одягу, що забезпечить дитині теплу та комфортну зиму.

Коричневий комбінезон Lappi

Ціна: 5 089 гривень

Комбінезон унісекс у коричневому кольорі з оленями на принті стане у пригоді активним малюкам. Легкий еластичний утеплювач Soft Loft не обмежує рухів, а водонепроникний матеріал Reimatec не дає дитині промокнути. Мембрана комбінезона не містить шкідливих фторвуглеводів, а знімне хутро на капюшоні – штучне. Крім того, завдяки кріпленню Play Layers можна пристебнути проміжний шар одягу з флісу чи функціонального велюру і поєднати утеплення зі свободою рухів.

Пуховик Serkku

Ціна: 6 649 гривень

Парка унісекс Serkku чудово підійде для зимових прогулянок. Її також виготовили з матеріалу Reimatec. Мембрана парки захищає від вітру та зберігає тепло тіла навіть під час заморозків. Три сніжинки на етикетці – знак того, що річ розрахована на температуру до 30°C. Регулювати парку можна на талії, подолі та манжетах. Особливу увагу приділили деталям: вітрозахисній планці, світловідбивачам, кишеням і фурнітурі. Куртка представлена у чотирьох кольорах: синьому, червоному, рожевому та жовтому.

Пуховик Wisdom

Ціна: 7 839 гривень

Цей пуховик створили для тих, хто любить світлий одяг, але боїться носити його взимку. Унісекс модель Wisdom зробили з матеріалу Reimatec, що має брудо- та водовідштовхувальні властивості. Завдяки цьому верхній одяг достатньо протерти вологою серветкою. А ще всі шви моделі проклеєні, а пуховий наповнювач усередині запаяний у капсули. Тому пух не вилазить з куртки та не псує зовнішнього вигляду.

Куртка Frost

Ціна: 6 649 гривень

Дитяча куртка Frost для дівчат водонепроникна і зносостійка. Манжет на талії та внутрішні лайкрові манжети захистять від небажаного снігу. Усі шви запаяні та водонепроникні. Вільний крій створює повітряний прошарок для збереження комфортної температури. Манжети та капюшон регулюються. А ще модель має чотири функціональні кишені.

Черевики Laplander

Ціна: 3 529 гривень

Усі знають, що головне, щоб під час розваг у снігу ноги залишалися теплими та сухими. Для цього підійдуть черевики Laplander: вони водонепроникні, мають утеплювач і флісову підкладку. А підошва Vibram Arctic Grip запобігає ковзанню. Еластична шнурівка полегшує вдягання навіть для малюків. Під час вибору потрібного розміру орієнтуйтеся на фірмову устілку HappyFit. Ця спеціальна лінія зі смайликами позначає півтора сантиметра запасу, схваленого педіатрами.

Комплект Hamara

Ціна: 5 869 гривень

Ще одним зимовим лайфхаком є роздільний комбінезон Hamara. У ньому куртку і штанці можна носити окремо. Це зручно, коли в приміщенні потрібно зняти верх, аби не перегріти малюка. А ще, коли дитина стрімко росте, можна змінити лише ту частину комбінезона, яка перестала пасувати за розміром. Комплект Hamara з регульованими підтяжками та міцними силіконовими штрипками не дає штанам підстрибувати вверх.

Термобілизна Taival

Ціна: 2 369 гривень

Головне призначення термобілизни – гріти та відводити вологу від тіла. Найкращим матеріалом, який виконує ці функції, є ніжна мериносова вовна. Вона гріє, навіть коли намокає. Жакард інтерлок – це особливий спосіб щільного плетіння, який Reima використовує у комплектах Taival для комфорту в особливо холодні дні. У складі є 20% поліаміду, що робить матеріал еластичним і зносостійким.

Кофта Northern

Ціна: 1 959 гривень

Для створення цієї флісової кофти від Reima поєднали спортивний стиль і кежуал. Усередині – тисячі ворсинок, що вбирають вологу та швидко сохнуть, а зовні – м’яка трикотажна текстура. Кофту Northern прикрасили оригінальними скандинавськими візерунками, які доречно виглядатимуть як у школі, так і під час розваг. М’який капюшон, захист підборіддя від блискавки та зручні кишені додають виробу комфорту під час носіння. Крім того, у процесі прання Kneeted Fleece не забруднює воду частинками мікропластику, на відміну від традиційного флісу.

Аксесуари

Ціна: від 499 гривень

Під час сильних морозів і ранніх сутінків особливу увагу варто звернути на деталі. Про це піклуються аксесуари Reima. Зокрема, рукавички з великими світловідбивальними елементами, шапки-шоломи з шерсті мериноса та з вітронепроникними вставками в зоні вух, м’які теплі шарфи тощо.

Одяг для новонароджених

Ціна: від 489 гривень

Матеріали для одягу на немовлят від Reima проходять ретельну екологічну сертифікацію. На сайті можна обрати чоловічки, бодіки, повзунки, пінетки й шапочки з бавовни, шерсті та флісу. Особливої уваги заслуговують теплі зимові комбінезони-трансформери, які за допомогою блискавки перетворюються на конверти. При купівлі трьох одиниць ви отримуєте стильне подарункове пакування.


Матеріал підготовлено за підтримки