Купувати дитячий святковий одяг буває дорого та невигідно, адже сукня потрібна лише на один раз. Альтернативний варіант – скористатися послугами оренди святкового вбрання.

Сервіс прокату дитячих суконь Divoche пропонує образи для дівчат від 0 до 8 років. Його засновниця, Ірина Селянко, створила проєкт, орієнтуючись на потреби своєї доньки. 

«З власного досвіду знаю, що купувати дорогу сукню на свято для доньки невигідно. Дитина виросте, а річ так і буде висіти в шафі. Водночас хочеться, щоб дитина провела свято в найкращому одязі й отримала позитивні емоції», – додає засновниця.

The Village Україна разом із сервісом оренди дитячих суконь Divoche розповідають про 6 переваг прокату святкових образів для дітей.

Якісні та оригінальні бренди

Divoche пропонує лише оригінальні брендові сукні високої якості з Австралії, Америки, Британії, Італії. Серед дизайнерів: Dolce & Gabbana, Gucci, Oscar De La Renta, Monnalisa, Tutu du monde та інші.

Економія бюджету

Діти дуже швидко ростуть, тому купувати дороге святкове вбрання на раз просто невигідно. Рішення – сервіс прокату суконь, що допоможе заощадити кошти. Наприклад, вартість оренди однієї сукні у Divoche починається від 500 і до 1 500 гривень за два дні.


Економія часу

Пошуки вдалої сукні у магазинах – це час і нерви. На сайті ж сервісу Divoche можна обрати та оплатити оренду дитячої сукні онлайн. Сервіс пропонує різні фільтри для вибору: від ціни та віку до бренду та приводу. Під час оформлення замовлення Divoche безкоштовно доставить і забере одяг у будь-якому зручному для вас місці. Якщо ж не можете визначитися з розміром чи стилем, вам привезуть кілька варіантів одягу на примірку.

Турбота про екологію

Виробництво одягу – на другому місці за рівнем забруднення довкілля відходами. Це стосується і самого процесу виробництва, і проблеми утилізації вже «зайвого» одягу. Сервіси оренди – вихід із ситуації, коли треба придбати нову сукню лише на раз. Це продовжує життя речей та економить ресурси планети.


Дрібний ремонт і хімчистка

Плями та затяжки – не проблема, якщо взяти напрокат сукню. У вартість оренди від Divoche вже входить дрібний ремонт і послуги хімчистки. Працівники також стежать, аби до кожного наступного клієнта сукня потрапляла в ідеальному вигляді.

Тематичні підбірки суконь

На сайті Divoche можна обрати сукню для різних подій: вечірки, фотосесії, виступу, сімейного вечора чи для свята в навчальному закладі. Щоразу можна обирати новий крій, колір та експериментувати. Ще одна можливість – підібрати парний лук для мами та дочки.

Матеріал підготовлено за підтримки