Традиційну вересневу презентацію провела компанія Apple. The Village Україна розповідає про головні анонси презентації – нові iPhone та лінійку стримінгового сервісу Apple TV+. 

Нові iPhone – iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 – це нова версія iPhone, особливостями якої є дисплей Retina на  6,1 дюйма та оновлений процесор A13, який називають найшвидшим у смартфонах. Також iPhone 11 має «найдовший термін роботи від батареї в історії усіх iPhone».

Камеру нового iPhone оновили завдяки ультраширокому обєктиву, новому режиму нічної зйомки, а також «зйомці відео найвищої якості в історії смартфонів». Ще одне нововведення – режим сповільненої зйомки відео на фронтальну камеру. 

Коштуватиме iPhone 11 у США 699 доларів.

iPhone 11 Pro та iphone 11 pRO mAX – це перші iPhone, які отримали приставку Pro. Нові топові смартфони Apple мають екран Super Retina XDR (5,8 і 6,5 дюйма відповідно), покращену продуктивність і подовжений режим роботи, а також матовий задній блок у кольорі Midnight Green. Ще одне нововведення – потрійна камера, кожен зі складників якої знімає у роздільній здатності 4К і 60 кадрах на секунду. До того ж обробляти відео можна буде в оновленій версії відеоредактора.

Усі три нові iPhone надійдуть у продаж у США 20 вересня – за цінами 699, 999 і 1 099 доларів відповідно. Детальніше про нові версії iPhone – тут

Новий iPad

Новий iPad сьомого покоління має діагональ 10,2 дюйма, покращену здатність передавати кольори, а також підтримку Apple Pencil і нової версії операційної системи iPadOS. Серед нововведень також можливість прямо використовувати SD-картки. Окрім того, це перший iPad, повністю створений з матеріалів, що були перероблені.

Вийде новий iPad 30 вересня, попередні замовлення на планшет за ціною 329 доларів уже відкрили в США. Окрім того, під час презентації нових можливостей камери iPad показали фото з київським житловим комплексом.

Новий Apple Watch

Головна особливість пятого покоління Apple Watch – дисплей, який постійно залишається активним. Також у розумний годинник вбудували компас. В Apple обіцяють, що пристрій працюватиме без підзарядки протягом 18 годин. Новий колір Apple Watch – металевий Titanium.

Ціни: від 399 доларів за базову версію і 499 доларів за версію з мобільним звязком. Почнуть продавати моделі у США 20 вересня.

Apple TV+

Apple TV+ – це новий стримінговий сервіс, з яким Apple виходить на ринок Netflix і Amazon. Тім Кук презентував нові трейлери кількох ексклюзивних серіалів сервісу на зразок «Бачити» із зіркою «Гри престолів» Джейсоном Момоа.

Запустять сервіс 1 листопада, коштуватиме підписка 4,99 долара на місяць. Окрім того, покупці нових продуктів Apple на зразок iPhone та iMac отримуватимуть безкоштовну підписку на Apple TV+ на рік. 

Трейлер серіалу «Бачити»

Apple Arcade 

Apple Arcade називають «системою підписки на відеоігри з найбільшою бібліотекою на запуску». Це сервіс, який дозволяє користуватися понад сотнею ігор на всіх платформах Apple за місячну підписку. Вона стане доступною 19 вересня за ціною 4,99 долара, перший місяць користування буде безкоштовним. 

Apple анонсували співпрацю з видавцями відеоігор на зразок Konami (Metal Gear Solid), Capcom (Street Fighter) та Annapurna Games. 

Обкладинка та фото: Apple