Victoriaʼs Secret Fashion Show може повернутися, пише The Hollywood Reporter із посиланням на заяву фінансового директора бренда Тімоті Джонсона.

Тімоті Джонсон сказав, що бренд прагне оновити щорічний показ після чотирирічної перерви. «Ми збираємося й надалі використовувати маркетингові витрати, щоб інвестувати в бізнес, як на початку послідовності, так і для підтримки нової версії нашого показу мод, який відбудеться пізніше цього року», – сказав фінансовий директор.

Шоу планують «перевернути з ніг на голову», щоб відобразити те, що сьогодні представляє з себе бренд Victoriaʼs Secret. Більше деталей про повернення шоу розголосять ближче до кінця 2023 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Дебютний показ Victoriaʼs Secret відбувся в 1995 році. Відтоді компанія щороку проводила шоу, де моделі дефілювали в спідній білизні бренда. 

У 2017–2019 роках Victoriaʼs Secret критикували за збереження застарілих стандартів краси в позиціонуванні бренда. У 2019 році на фоні всіх скандалів і низьких рейтингів шоу Victoriaʼs Secret скасували, а компанія ввійшла в стадію ребрендингу. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі