Український бар-менеджер Дмитро Шовкопляс, який раніше працював у київському Parovoz Speak Easy, відкриває бар Medium Cool у Маямі.

Шовкопляс разом із власниками бару розробляє коктейльну карту закладу, у якій будуть поєднані класичні й фірмові коктейлі.

«У власників з’явилась ідея відкрити щось нове, бо вони розуміють, яка тут публіка і які в них очікування. Була ідея створити щось на кшталт коктейльного лаунжу. Оскільки [у Маямі] важливий музичний фактор, якісна музика й живі виступи, власники вирішили поєднати ці концепції в невеличкому закладі і створити такий своєрідний заклад із музичним наповненням, коктейлями і якісним обслуговуванням», – розповідає The Village Україна Дмитро Шовкопляс.

«Лаунж-бар розташований у готелі Gale South Beach Hotel, на нижньому поверсі. Це буде невеличкий підвальний бар на близько 100 гостей, який буде відчиняти двері о 18:00, а після 23:00 переходити на [режим із великим потоком]», – каже Шовкопляс.

Коктейльна карта закладу включає і класичні, і фірмові коктейлі: «Робимо акцент на класику й маємо 30 фірмових коктейлів. Це квінтесенція різних смаків у поєднанні з різними коктейльними базами й алкоголем. Нічого складного, але довго працювали над балансом коктейлів, щоб це було зручно в приготуванні, але якісно й дотримувалися високі стандарти».

Основну ідею створював співвласник і креативний директор закладу Нарен Янг, який свого часу працював у барі Dante у Нью-Йорку, що у 2019 році очолював міжнародний рейтинг барів The World's 50 Best Bars.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Дмитро Шовкопляс став першим українцем, який увійшов у топ-100 найвпливовіших людей барного світу й також до рейтингу британського журналу про напої Imbibe, який визначав 75 людей, які зможуть сформувати світ напоїв у 2023 році.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.