В Україні запустили мапу інвестиційних і бізнес-можливостей, де інвестори можуть шукати проєкти в різних областях і залишати заявки в разі зацікавленості.

Проєкти на мапі можна відсортувати за регіоном чи індустрією. В описі до кожного проєкту є відомості про його ініціатора, статус, локацію, інвестиційну можливість, суму інвестицій, цілі й терміни реалізації.

Також мапа містить інформацію про області України: їхній розмір, населення, оподаткування, освітні заклади, природні ресурси, розвинені галузі.

Наразі на мапі позначений 81 проєкт із 14 індустрій, серед яких агро, будівництво, транспорт і логістика, харчова й паливна галузі, туризм, освіта, поводження з відходами.

Мапа доступна за цим посиланням. Проєкт запустили Європейська бізнес-асоціація (EBA) й асоціація Global Business for Ukraine спільно з компанією Ukraine Invest.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Інвестиційна привабливість України через повномасштабне вторгення понизилася до рівня 2013 року, відзначили в Європейській бізнес-асоціації. Водночас 91% компаній, що входять до ЄБА, планують продовжувати працювати на ринку України, а 55% збираються інвестувати в Україну навіть у воєнний час.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі