Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) виділить 400 000 доларів грантової допомоги організаціям, які займаються розвитком підприємництва в Україні.

Гранти можуть отримати громадські організації, аналітичні центри, секторальні асоціації, консалтингові компанії, які працюють з українським бізнесом для подолання наслідків, спричинених війною.

Сума гранту для однієї організації може становити від 20 до 75 тисяч доларів залежно від обсягів діяльності, вказаних у заявці.

Заявники мають подати заявку й надати деталізований бюджет гранту. Є три терміни для подачі заявок: до 30 вересня, 30 жовтня та 30 листопада 2022 року.

Детальна інформація, шаблон грантової заявки з інструкцією для заповнення доступні за цим посиланням. Запитання щодо процесу подання заявки можна надсилати на [email protected] із зазначенням «RFA-2022-032» у темі електронного листа. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


53% українських підприємців переконані, що український бізнес зможе повернутися до показників довоєнного рівня за термін від одного до трьох років.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі