До 10-ї річниці конференції для ресторанного бізнесу «РестоПрактики», захід вперше проведуть у Варшаві.

«Тисячі українських підприємців запускають свій бізнес у новій країні, соціалізуються, намагаються бути корисними своїм родинам, Україні, ЗСУ. Тому ми вирішили зробити «РестоПрактики» для наших, які переїхали й мріють про свій ресторан і кав’ярню в Познані або Роттердамі», – підкреслюють організатори.

Програма заходу розрахована на два дні 20 та 21 вересня 2022 року. Спікери розкажуть про будування успішного ресторанного бізнесу в Польщі, Чехії, Великій Британії, Португалії й Україні. Бо «за 5 місяців уже маємо успішні кейси відкриття нових закладів». 

«Чесно розкажуть про факапи й те, що вдалося. Це буде історія не про успіхи, а про реальний досвід, практичні інструменти, маркетинг, менеджмент, піт і сльози таких людей, як ми з вами», – додають організатори.

Серед спікерів – Ольга Копилова [СЕО Chernomorka, «Анчоусна»] про те, як створити черги до своїх ресторанів, Стас Завертайло [мережа Honey] про те, як збудувати чітке і якісне виробництво у ресторанах, Антон і Катерина Пісня [Paloma Coffee, «Херсон-Вроцлав»] про особливості бізнесу в Україні й Польщі. 

Програму двох днів «РестоПрактики» можна подивитись тут, а купити квитки тут

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У Києві за участі фонду «Київ Волонтерський» відбудеться івент «Бізнес під час війни. Виклики, факапи, трансформації».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі