У Києві за участі фонду «Київ Волонтерський» відбудеться івент «Бізнес під час війни. Виклики, факапи, трансформації».

«Збираємо ком’юніті активних діючих бізнесів та відчайдухів, що хочуть ними стати, щоб обговорити нові шляхи розвитку і знайти точки взаємодії», – коментують організатори.

Серед спікерів будуть Слава Балбек (Balbek Bureau, «Дилетант», «Дублер»), Дмитро Кримський (goodwine, Garage), Аня Завертайло («Завертайло», Honey), Алекс Купер (Kyiv Food Market, «Молодість»), Родіон Єрошек (Poster), Павло Вржещ (Banda), Марія Назаренко (Comfy).

На заході можна буде поставити питання спікерам, дізнатися про інсайти та факапи бізнесів під час війни та послухати панельну дискусію про благодійність: «Подейкують, що бізнес повертається до нормального життя. Нормального чи нового? Правда в тому, що бізнес зараз ледве вивозить: створює робочі місця, платить податки, а ще має бути соціально свідомим і донатити. Все це без резерву, бо той ще до війни був знищений ковідом. Але ми збираємось не пожалітися – жалітися зараз не на часі», – кажуть організатори.

Із міркувань безпеки місце зустрічі надішлють учасникам за два дні до івенту. Подія відбудеться 20 серпня з 10:00.

Квитки можна придбати за посиланням. Вони є двох типів – «преміум» та «стандарт» (коштують 5100 та 2600 гривень відповідно).

Також за посиланням можна залишити питання до спікерів заздалегідь і доєднатися до Telegram-ком’юніті підприємців.

Партнери заходу –Yellow Place, Poster, Mirali та «Моршинська».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі