Бізнес Великої Британії допоможе відбудувати українську інфраструктуру, повідомляє міністр інфраструктури Олександр Кубраков

Україна та Велика Британія, а також представники британського бізнесу, підписали Меморандум про інфраструктурну відбудову України під час Британсько-українського інфраструктурного саміту у Лондоні.

«Аби британський бізнес був впевнений в тому, що його інвестиції будуть використані ефективно та прозоро, розповів про створення відкритої електронної системи управління відбудовою - єдиним простором інформації, де кожен бажаючий зможе дізнатися про конкретні збитки, закупівлі робіт для відбудови та отримати аудит про використання коштів», – сказав Кубраков.

В партнерстві з британським бізнесом в Україні створили робочу групу, яка працюватиме над відновленням критичної інфраструктури Києва та Київської області. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


В Україні зруйновано близько 30% інфраструктури. Її поступово відновлюють. Вже встановили 41 тимчасову переправу, розчищено майже тисячу кілометрів доріг та відновлюють залізничну інфраструктуру.

17 червня до України приїхав прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон і на зустрічі з Володимиром Зеленським запропонував Україні нову масштабну програму спільних військових навчань.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі