Diia Summit Міністерства цифрової трансформації України цьогоріч проведуть у Давосі, у межах Всесвітнього економічного форуму.

На заході очільник міністерства Михайло Федоров розповість про те, як Мінцифри хоче розвивати цифрову державу й економіку в Україні, про інструменти, які створили під час повномасштабного вторгення рф для боротьби з ворогом, а також про нові послуги, які запускали в умовах воєнного стану.

У Diia Summit візьмуть участь міністри цифрової трансформації з різних країн, зокрема Канади, Польщі, Чехії, Латвії, Італії. Вони розказуватимуть про особливості цифрової трансформації у своїх країнах. 

Подивитися саміт можна буде наживо 24 травня. Для цього треба зареєструватися за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Попередній Diia Summit відбувся в Україні в лютому 2022-го. На ньому представили шість нових цифрових послуг сервісу «Дія», а Володимир Зеленський заявив, що вакциновані українці старше 60 років зможуть отримати смартфони від держави.

Керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік розповів The Village Україна про роботу міністерства під час війни, захист даних користувачів і нові сервіси «Дії» на зразок «єДокумент» і «єВорог», які запустили вже після повномасштабного вторгнення рф.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі