Всесвітній економічний форум у Давосі (WEF) проведуть офлайн уперше за два роки, пише Reuters. Його мають провести з 22 по 26 травня 2022 року.

«Після всіх віртуальних зустрічей, які відбулися протягом останніх двох років, лідери політики, бізнесу та громадянського суспільства повинні нарешті зібратися особисто», – каже голова WEF Клаус Шваб.

На форумі розглядатимуть питання відновлення після пандемії COVID-19, боротьбу зі зміною клімату, використання технологій четвертої промислової революції та інші.

У WEF кажуть, що тісно співпрацюватимуть із владою Швейцарії, щоб створити безпечні умови проведення форуму.


Всесвітній економічний форум (World Economic Forum) це міжнародна неурядова організація, утворена в 1970 році. Членами форуму є понад тисячу великих компаній та урядових організацій з різних країн світу.

World Economic Forum проводить щорічні зустрічі в Давосі, Швейцарія. Туди з’їжджаються представники бізнесу, міжнародні політичні лідери, журналісти й інші лідери суспільства.

З початку пандемії форум відтерміновували вже тричі. Спочатку його перенесли із січня 2021 року на травень, потім на літо й урешті знову на січень 2022 року. У 2020 році форум відбувся наприкінці січня, перед початком пандемії.

Його хотіли провести ще в січні 2022 року, однак у грудні через поширення нового штаму «Омікрон» відтермінували.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: WEF