Instagram дозволив користувачам робити ремікси з будь-якого відеоконтенту в додатку, а не лише з роликів Reels, повідомляє TechCrunch.

Але це стосується тільки відео, опублікованих в Instagram після виходу оновлення, тобто після 20 січня. Для старіших відео функція буде недоступна.

Щоб скористатися новою функцією, треба натиснути меню з трьома крапками у верхньому правому куті будь-якого загальнодоступного відео Instagram. Потім треба вибрати Remix this video та записати свою відповідь або завантажити відео з телефона.

Користувачі, які не хочуть, щоб їхні відео «реміксували», можуть відмовитися від цього в налаштуваннях облікового запису. Однак за замовчуванням усіх користувачів підключили до нової функції.


Instagram запустив функцію Remix у березні 2021 року. Вона є аналогом TikTok Duets, тобто дозволяє користувачам поставити своє відео поряд із відео від іншого користувача. Раніше ця функція була доступна тільки для Reels – сервіс для створення 15-секундних відео з додаванням музики, звуків і візуальних ефектів, який Instagram запустив у 2020 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Instagram