Всесвітній економічний форум, який мав відбутися у швейцарському Давосі, перенесли через циркуляцію штаму «Омікрон», повідомляють на сайті форуму.

Форум мали проводити з 17 до 21 січня 2022 року. Тепер у ці дати хочуть організувати серію онлайн-сесій State of the World («Стан світу»). Сам форум планують провести на початку літа 2022 року.

За словами організаторів, здоровя гостей і працівників форуму завжди було і є в пріоритеті.


З початку пандемії форум відтерміновували вже тричі. Спочатку його перенесли із січня 2021 року на травень, потім на літо й урешті знову на січень 2022 року. У 2020 році форум відбувся наприкінці січня, перед початком пандемії.

Всесвітній економічний форум (World Economic Forum)  це міжнародна неурядова організація, утворена в 1970 році. Членами форуму є понад тисячу великих компаній та урядових організацій з різних країн світу.

World Economic Forum проводить щорічні зустрічі в Давосі, Швейцарія. Туди з’їжджаються представники бізнесу, міжнародні політичні лідери, журналісти й інші лідери суспільства.

За думкою експертів Всесвітнього економічного форуму, у 2020 році Україна посіла 46-те місце (серед 82 країн) за індексом соціальної мобільності. Цей індекс оцінює людський капітал як фактор економічного зростання країн: чи живуть нащадки краще, ніж їхні батьки.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі