Сервіс доставки медикаментів Liki24 запустив мобільний додаток для користувачів Android та iOS. У застосунку можна замовити близько 40 тисяч товарів із понад 5 тисяч аптек по всій Україні.

Наразі доставка працює для 25 тисяч населених пунктах.

Також можна скористатися функцією термінової та цілодобової доставки від 30 хвилин. Вона працює в Києві, Дніпрі, Львові, Харкові й Одесі;

Розробники застосунку кажуть, що створення застосунку для сервісу пов’язане з тим, що відвідування платформи Liki24 з мобільних пристроїв збільшилася.

Згідно з дослідженням Google Smart Shopper 2021, 73% з мільйонів користувачів використовують смартфони для пошуку інформації про товар і здійснення онлайн-покупок.


Liki24 — міжнародна компанія з українським корінням, яка була заснована у 2017 році. Це платформа для пошуку, порівняння цін, замовлення й доставки ліків з аптек.

В Україні також мають ввести мораторій на рекламу ліків. Введення мораторію аргументовано мінімізацією шкідливого впливу самолікування на здоров’я громадян. Його мають ввести в дію після рішення Кабміну й до 2024 року. Також мають посилити контроль за видачею рецептів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі